• Teenused
  • Toetusvõimalused
  • Tartumaa ettevõtete tunnustamine
  • Baaskoolitus & mentorlusprogramm
  • Messikülastused
  • Lõuna-Eesti Toidukonverents
  • Ettevõtja

    Lõuna-Eesti Toidukonverents

    Juba neljandat korda toimub Lõuna-Eesti Toidukonverents, seekord 10. novembril, mardipäeval – Tartus, Eesti Rahva Muuseumis. Seekord toimub konverents esmakordselt hübriid-üritusena, ehk võimalik osaleda nii füüsiliselt kohale tulles, kui läbi veebi.
    Konverentsi teemaks on KOHALIK TOIT ERIOLUKORRAS – ÕPPETUNNID JA VÕIMALUSED.

    Lõuna-Eesti Toidukonverents on Lõuna-Eesti väikeste ja keskmiste toidutootjate suurim kohtumispaik, kus mõtteid ja kogemusi vahetada ning oma silmaringi avardada, saada infot aktuaalsetel valdkonna teemadel. Seni toimunud konverentsidel kohal olnud ca 100 toiduettevõtjat, -tootjat, -pakkujat (üle Eesti).

    Konverentsi esialgne päevakava:

    9:30 kohvipaus ja kogunemine
    10:00 Sissejuhatus ja tervitussõnad

    10:30   LOOD ERIOLUKORRA AJAST (vahepeal sirutuspaus)

    Taluturg  taluturg.ee
    Mulgi Väiketootjate Liit mulk.ee
    Nopri Talumeierei (kinnitamisel)
    Leib restoran eestvedamisel tekkinud söögipood www.talustkoju.ee
    Andre Farm – e-pood, turundus
    E-pood talutoodang.ee  (kinnitamisel)
    Luxveg e-pood (kinnitamisel)
    Küsimused esinejatele 

    12:30   Sissejuhatus grupitöödesse, gruppidesse jagunemine

    12:45    Grupitööd: kuidas sel aastal toimitud? kuidas me ellu jäime/ jääme? e-poed, koostöö, lahendused

    13:15    Lõuna

    14:15   Grupitööde kokkuvõtted

    15:00   Eesti toidujulgeolek. Arengukava “Eesti põllumajandus ja toit 2030”. Roomet Sõrmus

    15.30   Ressurssisäästliku toidukultuuri võimalused, zero waiste dining, n-ö lehest juureni, ninast sabani. Peeter Pihel, tippkokk, säästliku toiduvalmistamise kirglik eestvedaja, Fotografiska peakokk.

    16:00   Konverentsi kokkuvõtted

    16:15   Teelemineku eelne energiapaus puuviljadega, mõttevahetused.

    Toimumiskoht: Eesti Rahva Muuseum, Tartu (Muuseumi tee 2, sissepääs A, Hurda saal) 

    Konverentsi raames toidutootjatel, -pakkujatel võimalus terve päeva vältel oma laudade taga esitleda oma tooteid.

    Registreerimine SIIN. Osalustasu 18 EUR. 

    Eelmise aasta konverentsi pildigalerii leiad SIIT.

    Kontakt: Elo Mets, elo@arinouandla.ee, tel 511 3932